به نقل از سایت اخبار قرآن و متون دینی ، اسلام در جهان : به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نقش و اهمیت نمایشکاه قرآن گفت: بخش بین الملل نمایشگاه قرآن که بسیار مهم است بخشی از دیپلماسی عمومی است و یقیناً میتواند ظرفیتهای زیادی از کشور ما را در مسائل دینی و معارف قرآنی به دنیا معرفی کند. ما جز کشورهایی هستیم که هم از نظر معارف دینی، دانشگاهها، حوزههای علمیه و مؤسسات مختلفی داریم و مراکز علمی زیادی داریم که در زمینه قرآن پژوهی و معارف قرآنی فعالیت انجام دادهاند.
وی ادامه داد: قرآن بعد بین المللی و جهانی دارد و متعلق به تمام بشریت است و امروزه بشر از فقدان معارف قرآنی رنج میبرد. بشریت، تشنه مفاهیم قرآنی واقعی است و باید تلاشمان را در این حوزه بیشتر کنیم و میتوانم بگویم فعالیتهایی که در عرصه بین الملل بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن انجام شده است بسیار ارزشمند است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان در خصوص بخش عفاف و حجاب گفت: بخشهایی از حوزه عفاف و حجاب و بخش خانواده را بازدید کردیم. در بخش خانواده مفاهیم بسیار جالبی در خصوص کارکردهای خانواده و سبک زندگی ارائه شده بود که امیدواریم بتوانیم آن را گسترش دهیم و محدود به نمایشگاه قرآن نباشد.
وی با اشاره بر گسترش این مفاهیم در همه سطوح جامعه گفت: تشکلها و سازمانهای مردم نهاد فرهنگی و بخشهایی مردمی مثل خیریهها باید در این زمینه فعال باشند. ما به نوبه خود اعلام آمادگی کردیم تا بتوانیم این مباحث را در سطح مسائل امور زنان گسترش داده و در خصوص آنها به کار ببندیم.
ابتکار گفت: نمایشگاه قرآن دستاوردهای فرهنگی خیلی خوبی دارد. نشر فرهنگ قرآن و توجه به قرآن و اهمیت دادن به این کتاب آسمانی در زندگی امروز از ویژگیهای نمایشگاه قرآن است. مفاهیم قرآنی باید در زندگی مردم جاری شود و نمایشگاه قرآن میتواند برای عملی شدن رفتار قرآنی در جامعه نقش بسزایی داشته باشد.
وی با اشاره به حمایت یک بانک خصوصی از بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن این اقدام را بسیار امر پسندیدهای دانست و گفت: جزو مسئولیت اجتماعی بانکها است که در این رویدادها فعالیت داشته باشند. حمایت از رویدادهای محیط زیستی، علمی و فرهنگی مانند نمایشگاه قرآن و خدمات اجتماعی در جهت حمایت از اقشار آسیب دیده، از جمله مسئولیتهای اجتماعی بانکها است و نظام بانکی در این زمینه میتواند مؤثر باشد.