تعیین تکلیف مسأله ادغام، آزمونی جدی برای شورای توسعه است

به نقل از سایت اخبار  قرآن و متون دینی ، اسلام در جهان :    

حسین بهبودی مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص چالش ایجاد شده در مساأله ادغام مؤسسات قرآنی گفت: در جلسه چهل و پنجم شورای توسعه فرهنگ قرآنی تصیم گرفته شد که جواب قطعی آن وابسته به نظر رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی خواهد بود.

بهبودی ادامه داد: حجت الاسلام سعید رضا عاملی به همراه دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی حجت الاسلام حمید محمدی جلساتی با دو اتحادیه گذاشته‌اند و تنها مشخص شدن نتیجه ادغام عملاً تنها به نظر شخص حجت الاسلام عاملی بستگی دارد.

وی در خصوص شایعاتی که در این بین شنیده می‌شود، افزود: قطعاً این مدت هم جلساتی داشتند و جمع بندی نهایی را چیزی عنوان نکردند تا رسماً خودشان اعلام نکنند. تمام جمع بندی ها در حد شایعه است. بعضی باقی ماندن دو اتحادیه را مطرح می‌کنند و بعضی دیگر مخالف این داستان را مطرح می‌کنند. لذا ما باید منتظر اعلام نظر شخص آقای عاملی باشیم.

بهبودی با اعلام اینکه طبیعتاً باید تا قبل از جلسه بعدی شورای توسعه این مساله تعیین تکلیف شود، افزود: البته قطعاً اعلام نظر کار راحتی نیست و ایشان تحت فشار تصمیم گیری هستند. هر دو طرف جریان اتحادیه‌ها قدرتمند و برای کسی که می‌خواهد تصمیم گیری کند باید دید تا چه اندازه مستقلانه و مبتنی بر قانون این کار انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه حجت الاسلام عاملی در معرض محک جدی هستند ادامه داد: این صحنه تصمیمی سرنوشت ساز خواهد بود تا معلوم شود مدافع مصوبات شورای توسعه هستند و یا به هر شکل تحت فشارهای موجود مصالح دیگری را در نظر خواهند گرفت که این اعلان نظر نقطه عطفی به حساب خواهد آمد.

بهبودی با اشاره به اینکه اگر مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی ملاک تصمیم گیری قرار گیرد، می‌توان نتیجه را تا حدودی مشخص کرد اظهار داشت: از این به بعد می‌توان به تصمیمات شورای توسعه فارغ ازاینکه تا چه اندازه عادلانه و منصفانه هستند امید داشت. باید دید اینکه مصوبه‌ای در شورای توسعه به تصویب می‌رسد تا چه میزان این شورا به آن پایبندی خواهد داشت، چون این اولین و آخرین مصوبه نبوده است که مورد تعرض واقع شده است. پیش از این نیز دفعات زیادی دیده‌ایم که مورد بی اعتنایی قرار گرفته است و تنها کورسوی امیدی به اسم ادغام دو اتحادیه باقی مانده که اگر مصوبات این شورا در خصوص ادغام دو اتحادیه ندید گرفته شود باید فاتحه شورای توسعه را خواند.

مدیر امور استان‌ها و مؤسسات سازمان دارالقرآن تصریح کرد: آنچه در افکار عمومی وجود دارد این است که شورای توسعه مهمترین هدفش که هماهنگی بین دستگاه‌ها بود که نتوانست آن را هم ایجاد کند و تنها برگ زرین این شورا که هیأت رسیدگی به امور مؤسسات بود را ویران کرد. اینکه یکطرف در مساله ادغام دو اتحادیه کنار کشید به این معنی است که شورای توسعه نمی‌تواند از مصوبه خود نیز صیانت کند. یعنی شورای توسعه قدرت نظارتی برای تخلف در مصوباتش را هم ندارد.

بهبودی افزود: قبل از موضوع ادغام نشست خبری و رسانه‌ای که داشتند و عنوانش این بود که ادغام تصمیمی قطعی است و مصوبه دارد ولی در حال حاضر زیر آن می‌زنند.

وی با اشاره به اهمیت تصمیمی رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: الان در نقطه عطفی هستیم که نظر شخص رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی می‌تواند نقطه امیدواری برای مردم و فعالان قرآنی ایجاد کند. واقعیت این است که خود ما دست اندرکاران واقعاً منتظر این تصمیم هستیم و خود ما به نظرمان می‌رسد تمام تلاش‌هایی که در این زمینه انجام می‌شود ظاهراً علیرغم اینکه سند و خواستگاه مردمی وجود دارد و سال‌ها امر کارشناسی صورت گرفته است ندید گرفته شده است.

بهبودی با مثالی در خصوص ندید گرفتن بعضی از این فعالیت‌ها عنوان کرد: در استان‌ها ما شاهد ایجاد اتحادیه دیگری غیر از اتحادیه مدغمی که امضای تمام مسئولان قرآنی اعم از رئیس سازمان دارالقرآن، معاون قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در پای آن است؛ هستیم. اینکه چون هیأت رسیدگی ملغی شده دلیلی برای اینکه مصوبات به تأیید رسیده این هیأت ملغی شود نیست. کدام مرجع رسمی جایگزین هیأت رسیدگی آمده و مصوبات این هیأت را ملغی کرده است که ادغام اتحادیه‌ها در استان‌ها ملغی تلقی می‌شود؟

وی در پایان با تأکید براینکه این آزمون جدی برای شورای توسعه است، گفت: شورای توسعه می‌تواند در تعیین تکلیف این وضعیت نقش مثمر ثمری داشته باشد. در حال حاضر نیز در بین فعالان قرآنی اتحادی که در بین مسئولین فعالیت‌های مردمی در کشور وجود دارد در حوزه مؤسسات متجلی شده است در هیچ دوره‌ای وجود نداشته است.

130
0 0

لینک های مفید

سنگ کف

لوازم یدکی رانا

ریمل چشم

کتاب های ادبیات استرالیا

بانک اطلاعات پزشکان کشور

$(window).load(function () { 'use strict'; function activeStickyKit() { $('[data-sticky_column]').stick_in_parent({ parent: '[data-sticky_parent]' }); // bootstrap col position $('[data-sticky_column]') .on('sticky_kit:bottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'static'); }) .on('sticky_kit:unbottom', function (e) { $(this).parent().css('position', 'relative'); }); }; activeStickyKit(); function detachStickyKit() { $('[data-sticky_column]').trigger("sticky_kit:detach"); }; var screen = 768; var windowHeight, windowWidth; windowWidth = $(window).width(); if ((windowWidth < screen)) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } // windowSize // window resize function windowSize() { windowHeight = window.innerHeight ? window.innerHeight : $(window).height(); windowWidth = window.innerWidth ? window.innerWidth : $(window).width(); } windowSize(); // Returns a function, that, as long as it continues to be invoked, will not // be triggered. The function will be called after it stops being called for // N milliseconds. If `immediate` is passed, trigger the function on the // leading edge, instead of the trailing. function debounce(func, wait, immediate) { var timeout; return function () { var context = this, args = arguments; var later = function () { timeout = null; if (!immediate) func.apply(context, args); }; var callNow = immediate && !timeout; clearTimeout(timeout); timeout = setTimeout(later, wait); if (callNow) func.apply(context, args); }; }; $(window).resize(debounce(function () { windowSize(); $(document.body).trigger("sticky_kit:recalc"); if (windowWidth < screen) { detachStickyKit(); } else { activeStickyKit(); } }, 250)); });