به نقل از سایت اخبار قرآن و متون دینی ، اسلام در جهان : به گزارش خبرگزاری مهر، چهارمین روز از مرحله مقدماتی چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با رقابت دعاخوانان راه یافته به این مرحله پایان یافت.
در چهارمین روز از چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که به همت بنیاد مسابقات قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در استان قم در حال برگزاری است، رتبهآورندگان رشته دعاخوانی در استانهای مختلف کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند تا منتخبان مرحله نهایی از بین ۳۴ راهیافته به این مرحله انتخاب شوند.
بنابر این گزارش، ادامه مسابقات دعاخوانی، با اجرای ۱۸ راهیافته به مرحله کشوری این رشته ادامه یافت.
علیرضا سلامی و محمد جعفریان از استان اصفهان، محمد عرب از استان بوشهر، علی فتحیزهرایی از استان قزوین، ابوالفضل اروجزاده از استان آذربایجانشرقی، مصطفی علیوردی از سمنان، علی عرب از آذربایجان غربی، مهدی خطیب و مهدی هاشمی از البرز، سعید امیریان از کرمانشاه، علی قنبری از گلستان، رضا کاکاوند از لرستان، سجاد براتی و رسول شاهسون از چهارمحال و بختیاری، رضا عدل مژدهی از گیلان، شهاب امانتچی از قم، علیرضا الوندی از همدان و حیدر محقق از استان ایلام به رقابت با یکدیگر پرداختند.
علی زهرایی، نماینده ۲۰ ساله استان قزوین که طبق گفته خودش اولین بار است در مسابقات سراسری دعاخوانی شرکت میکند، توانسته است به مرحله کشوری راه پیدا کند؛ قرعه او قسمتی از دعای جوشن کبیر بود که ضمن خواندن ابیاتی در ابتدای اجرا آن را قرائت کرد.
نکته دیگر حضور یک شرکتکننده روشندل به نام مصطفی علیوردی از استان سمنان در میان متسابقان بود؛ او نیز مناجات خود را از دعای جوشن کبیر ارائه داد.
همچنین دو روحانی نیز در رقابتها حضور داشت؛ حجتالاسلام علی قنبری از شهرستان بندرگز شرکتکنندهای بود که اجرای خود را با خواندن ابیاتی درباره توبه آغاز و سپس فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی را قرائت کرد.
حجتالاسلام شهاب امانتچی دیگر روحانی شرکت کننده در رشته دعاخوانی بود که نمایندگی استان میزبان یعنی قم را بر عهده داشت.
هیئت داوران پس از هر اجرا به بیان نکات فنی و تحلیلی خود پرداختند.
رضا کاکاوند از شهرستان بروجرد با ۲۰ سال سن از دیگر متسابقان مرحله مقدماتی این مسابقات بود که با قرائت فرازهایی از دعای جوشن کبیر اجرای خود را ارائه داد.
کاکاوند از اجرای خود راضی بود و نیت خود را برای شرکت در مسابقات دعاخوانی صرفا سنجش خود و کسب نکات ارزنده از داوران مطرح عنوان کرد و گفت: اینکه چه رتبه و نمرهای کسب میکنم در برابر نکات مهم و سازندهای که از داوران دریافت میکنم کم اهمیت است و مهمترین دلیلم برای شرکت در مسابقات همین بازخورد اجرایم و ارزیابی آن توسط هیئت داوران است که میتواند به رشد و پیشرفتم در این راه کمک کند.
آخرین شرکتکننده در چهارمین روز مسابقات، حیدر محقق از استان ایلام به اجرای بخشی از دعای جوشن کبیر پرداخت. این شرکت کننده ارزیابی و نکات داوران را بسیار بهجا و مفید دانست و نکاتشان را راهگشای ادامه مسیر در هنر دعاخوانی برشمرد.